<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 107
بازدید ماه : 105
بازدید کل : 70429
تعداد مطالب : 201
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
<-PollItems->
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Template By: LoxBlog.Com
مرگ اصلاحات در ایران
تحليل جامعهشناختي از طرح فدراليسم اقتصادي
آیا رئیس جمهور بعدی مصلحتگرا خواهد بود؟
پرسش و پاسخهای خصوصی
پرسش و پاسخهای عمومی
وسواس و درمان آن
بازخواني پرونده اي به نام طب سنتي در ايران
فلسفه نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
موس بیسیم شیشه ای
هاشمی؛ مرد خروج کشور از شرایط بحرانی
مخالفت نمایندگان مجلس با طرح تعیین حداقل و حداکثر سن نامزدهای ریاست جمهوری که در آن حداکثر سن 75 سالگی در نظر گرفته شده بود و عملا هاشمی رفسنجانی دیگر فرصتی برای ورود به این میدان نداشت، بار دیگر صحبتها از حضور هاشمی 79 ساله را قوت بخشید.
تحلیلگر "آزاد" المانیتور در گزارش خود، هاشمی را فردی طرفدار بازار آزاد داخلی و خصوصیسازی معرفی میکند که دیدگاههایش میتواند گره و بن بست اقتصادی موجود را حل کند.
سوزان مدرس، گوینده سابق پرستیوی - تحلیلگر و مستندساز "آزاد" کنونی
دیگر شهروند تهرانی در باره هاشمی اینگونه اظهار نظر میکند:"هاشمی اقتصاد کشور را بخوبی میشناسد و با رهبر نیز رابطه خوبی دارد، من ترجیح میدهم در دوره بعدی شاهد نزاعهای سیاسی کمتری از سوی هرکس که انتخاب می شود، باشم و فکر میکنم رفسنجانی شخص مناسبی برای این جایگاه باشد."
اصلاحات؛ فاقد رهبری مقتدر و انعطاف ناپذیر
این گزارش در تشریح شرایط کنونی اصلاحطلبان در ایران مینویسد: بسیاری از ایرانیها اصلاحات را فاصله زمانی 1997 تا 2005 میلادی – 76 تا 84 – میدانند که البته در سال 88 نیز تلاش کردند تا به صحنه بازگردند اما شکست خوردند. امروز اصلاحطلبان نه تنها جای خالی رهبری مقتدر با ایدئولوژی و گفتمانی پایدار را در کنار خود حس میکنند، بلکه از بیرون نیز آنها را گروهی انعطاف ناپذیر و ناتوان در حرکت و حیات در چارچوب نظام و ساختار سیاسی کنونی، مینگرند. این واقعیت را میتوان از پیش شرطهای تعیین شده از سوی برخی از آنان برای شرکت در انتخابات مشاهده کرد که بطور مثال آزادی کروبی و میرحسین موسوی از حصر خانگی را خواستار شدهاند.
یک دانشجوی دکترا نیز معتقد است با تعیین پیش شرط برای نظام اصلاحات راه به جایی نخواهد برد و اصلاحطلبان در حال حاضر از نبود اتحاد و یکپارچگی میان خود نیز ضربه میخورند.
در این میان یکی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی که خواسته هویتش علنی نشود در گفتگو با سوزان مدرس گفته است: اگر هریک از این دو شخصیت – خاتمی و هاشمی – تصمیم به حضور بگیرند، در زیر چتری جدید گرد خواهند آمد. این جبهه جدید این ویژگی را خواهد داشت که دیگر با انتقاداتی که هم اکنون اصلاحطلبان – بویژه پس از سال 88 - با آن روبرو هستند، مواجه نخواهد شد. به عقیده این استاد دانشگاه، هاشمی از بخت بیشتری برخوردار است، چرا که جایگاه خوبی در نظام دارد و امکان رد صلاحیت شدن وی از سوی شورای نگهبان نیز وجود ندارد.
سوزان مدرس، تحلیلگر و مستندساز آزاد، پیشتر در شبکه پرس تیوی ایران به گویندگی اخبار، تهیه گزارش و مستند مشغول بود که با جدا شدن از این شبکه، بطور مستقل به تولید مستند و تحلیل مسائل سیاسی برای رسانههای مختلف غربی مشغول است.
نظرات شما عزیزان: